181 - "Харчові технології" (Магістри) : [53] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 53
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Розробка інноваційної технології комбінованих молочно – рослинних напоїв для оздоровчого харчування із застосуванням як інновації методів глибокої переробки під час отримання збагачуючих добавок із рослинної сировини для підприємств харчового бізнесуПогарська, В. В.; Дзюба, Ольга Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк
2023Розробка інноваційної технології порошкоподібних білкових напоїв для відновлення сил в екстремальних умовах із застосуванням як інновації методів глибокої переробки рослинної сировини під час отримання збагачуючих добавок для підприємств харчового бізнесуПогарська, В. В.; Кульбачний, Сергій Михайлович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк
2023Розробка інноваційної технології кисломолочних сиркових десертів оздоровчого спрямування із застосуванням як інновації добавок із антоціанвмісної сировини для підприємств харчового бізнесуЮр’єва, О. О.; Свідло, Анастасія Романівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк
2023Розробка інноваційної технології високовітамінних купажованих соків оздоровчого спрямування із застосуванням як інновації методів глибокої переробки під час отримання збагачуючих плодоовочевих добавок для підприємств харчового бізнесуПогарський, О. С.; Уваров, Даніїло Дмитрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк
2023Розробка інноваційної технології морозива оздоровчого спрямування із застосуванням як інновації кріобробки під час отримання збагачуючих добавок із плодоовочевої сировини для підприємств харчового бізнесуОдарченко, А. М.; Дєтскова, Дар’я Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк
2023Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста за рахунок введення напівфабрикату «Маса для формування»Євлаш, В. В.; Коц, Анастасія Валеріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
2023Удосконалення технології кексу шоколадного шляхом зниження калорійності для раціонів харчування людей із зайвою вагоюАксьонова, О. Ф.; Алфьоров, Ілля Миколайович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
2023Удосконалення технології зберігання кишкових оболонокОнищенко, В. М.; Тельнова, Наталія Вадимівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології м'ясних паштетів з використанням нетрадиційної рослинної сировиниГоловко, Т. М.; Осламенко, К. І.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Розробка технології виробництва ковбасних виробів емульсійної структури з крохмалепродуктами вітчизняного виробництваЖелєва, Т. С.; Нестерова, Катерина Романівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології м'ясних натуральних напівфабрикатівБольшакова, В. А.; Мінько, Ірина Вікторівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Перспективи використання білків соняшнику у складі м’ясних виробівЖелєва, Т. С.; Мазур, Влада Геннадіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням ферментованої колагеномісткої сировиниЯнчева, М. О.; Коваленко, Руслана Геннадіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Формування бар’єрних властивостей натуральних оболонок у технології напівкопчених ковбасОнищенко, В. М.; Котляр, Марія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Перспективи використання пробіотичних культур в технології ковбасних виробівГринченко, Н. Г.; Коркунець, Дмитро; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Розробка технології м'ясних посічених напівфабрикатів підвищеної харчової цінностіГоловко, Т. М.; Дєрябін, С. О.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології ковбас з м’яса птиціДроменко, О. Б.; Чернецький, Артем Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Дослідження впливу виду ковбасних оболонок на якість сардельок та сосисок під час зберіганняЖелєва, Т. С.; Сирота, Дмитро Павлович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Дослідження показників якості та безпечності м’ясного фаршу з яловичини при використанні кріостабілізаторівЖелєва, Т. С.; Садковий, Іван Олегович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології м'ясорослинних паштетів підвищеної біологічної цінностіГоловко, Т. М.; Радванський, В. С.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 53