Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 147
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Розроблення проєкту технології кремів на основі жирового напівфабрикату для десертної продукції | Омельченко, Світлана Борисівна; Орищенко, Валерія Богданівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення проєкту технології пасти закусочної на основі сквашених вершків | Омельченко, Світлана Борисівна; Гарбуз, Дмитро Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення харчової продукції з гетерогенною (пінною) структурою з використанням аквафаби | Гринченко, О. О.; Кузьміна (Філіна), Анастасія Михайлівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення проєкту технології борошняних страв з використанням безглютенових видів борошна | Чорна, Ніна Вікторівна; Кравченко, Олена Романівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Обґрунтування технології охолодженої м'ясної січеної кулінарної продукції централізованого виробництва | Чорна, Ніна Вікторівна; Діденко, Олексій Ігорович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Обґрунтування технології паштетів з використанням білкових компонентів | Колеснікова, Марина Борисівна; Хлопова, Анастасія Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Обґрунтування технології борошняних виробів з додаванням стабілізованих рисових висівок | Радченко, Анна Едуардівна; Славінський, Юрій Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення ресурсозберігаючої технології снеків на основі вторинної сировини з риби та овочів | Пивоваров, Павло Петрович; Сятиня, Володимир Васильович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення проєкту технології м'ясного напівфабрикату для хачабургеру | Омельченко, Світлана Борисівна; Єгоров, Данило Дмитрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення проєкту технології холодних соусів емульсійного типу з використанням дієтичних добавок на основі рослинної сировини | Омельченко, Світлана Борисівна; Никитюк, Даніїл Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Наукове обгрунтування технології ньокків заморожених із використанням концентратів молочних білків «Mlekovita» | Андрєєва, Світлана Сергіївна; Цьох, Олег Олегович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення проєкту технології збитих молочних десертів з використанням мо-лочної сироватки та плодово-овочевих наповнювачів | Юрченко, Світлана Леонідівна; Теслюк, Артем Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Наукове обґрунтування технології запіканки «Мильяччо» на основі сиру «Рікотта» | Пивоваров, Євген Павлович; Резниченко, Іван Віталійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення проєкту технології ковбасок-гриль для закладів ресторанного господарства | Серік, Максим Леонідович; Колесник, Максим Андрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Наукове обґрунтування технології сумішей сухих для соусів з використанням полісахаридів | Діхтярь, Альона Миколаївна; Русакович, Владислав Віталійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Обґрунтування технології жельованої десертної продукції з використанням сухих сумішей | Федак, Наталя Василівна; Кононенко, Кирило Миколайович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Наукове обґрунтування технології желейних кондитерських виробів з використанням поля надвисоких частот | Фощан, Андрій Леонтійович; Колесніченко, Дмитро Костянтинович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Обґрунтування проєкту технології соусів холодних, збагачених поліненасиченими жирними кислотами, для впровадження в дієтичному харчуванні | Федак, Наталя Василівна; Долгіх, Данило Русланович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення проєкту технології «Суфле лососеве» на основі альгінового і карагінанового гідрогелей | Дейниченко, Григорій Вікторович; Зелік, Роман Андрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення проєкту технології соусів з використанням молочної сировини та її впровадження в шкільному харчуванні | Дейниченко, Григорій Вікторович; Кухтіна, Маргарита Олегівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 147