181 - "Харчові технології" (Магістри) : [147] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 147
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Розроблення проєкту технології кремів на основі жирового напівфабрикату для десертної продукціїОмельченко, Світлана Борисівна; Орищенко, Валерія Богданівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології пасти закусочної на основі сквашених вершківОмельченко, Світлана Борисівна; Гарбуз, Дмитро Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення харчової продукції з гетерогенною (пінною) структурою з використанням аквафабиГринченко, О. О.; Кузьміна (Філіна), Анастасія Михайлівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології борошняних страв з використанням безглютенових видів борошнаЧорна, Ніна Вікторівна; Кравченко, Олена Романівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Обґрунтування технології охолодженої м'ясної січеної кулінарної продукції централізованого виробництваЧорна, Ніна Вікторівна; Діденко, Олексій Ігорович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Обґрунтування технології паштетів з використанням білкових компонентівКолеснікова, Марина Борисівна; Хлопова, Анастасія Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Обґрунтування технології борошняних виробів з додаванням стабілізованих рисових висівокРадченко, Анна Едуардівна; Славінський, Юрій Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення ресурсозберігаючої технології снеків на основі вторинної сировини з риби та овочівПивоваров, Павло Петрович; Сятиня, Володимир Васильович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології м'ясного напівфабрикату для хачабургеруОмельченко, Світлана Борисівна; Єгоров, Данило Дмитрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології холодних соусів емульсійного типу з використанням дієтичних добавок на основі рослинної сировиниОмельченко, Світлана Борисівна; Никитюк, Даніїл Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Наукове обгрунтування технології ньокків заморожених із використанням концентратів молочних білків «Mlekovita»Андрєєва, Світлана Сергіївна; Цьох, Олег Олегович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології збитих молочних десертів з використанням мо-лочної сироватки та плодово-овочевих наповнювачівЮрченко, Світлана Леонідівна; Теслюк, Артем Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Наукове обґрунтування технології запіканки «Мильяччо» на основі сиру «Рікотта»Пивоваров, Євген Павлович; Резниченко, Іван Віталійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології ковбасок-гриль для закладів ресторанного господарстваСерік, Максим Леонідович; Колесник, Максим Андрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Наукове обґрунтування технології сумішей сухих для соусів з використанням полісахаридівДіхтярь, Альона Миколаївна; Русакович, Владислав Віталійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Обґрунтування технології жельованої десертної продукції з використанням сухих сумішейФедак, Наталя Василівна; Кононенко, Кирило Миколайович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Наукове обґрунтування технології желейних кондитерських виробів з використанням поля надвисоких частотФощан, Андрій Леонтійович; Колесніченко, Дмитро Костянтинович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Обґрунтування проєкту технології соусів холодних, збагачених поліненасиченими жирними кислотами, для впровадження в дієтичному харчуванніФедак, Наталя Василівна; Долгіх, Данило Русланович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології «Суфле лососеве» на основі альгінового і карагінанового гідрогелейДейниченко, Григорій Вікторович; Зелік, Роман Андрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології соусів з використанням молочної сировини та її впровадження в шкільному харчуванніДейниченко, Григорій Вікторович; Кухтіна, Маргарита Олегівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 147