Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 53
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Удосконалення рецептурного складу варених ковбасних виробів | Дроменко, О. Б.; Плужнік, Руслана Анатоліївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Підвищення захисних властивостей кишкових оболонок з використанням коптильних препаратів у технології сардельок | Онищенко, В. М.; Музика, Віталій Геннадійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Розробка технології дієтичних добавок та м'ясних виробів з їх використанням | Головко, Т. М.; Кулик, А. В.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Діагностика сучасних підходів до забезпечення якості та безпечності м’ясних напівфабрикатів | Гринченко, Н. Г.; Крилов, Владислав Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Удосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів | Большакова, В. А.; Івасенко, Інна Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Розробка проекту технології реструктурованих м’ясопродуктів | Большакова, В. А.; Дроменко, Сергій Олексійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Удосконалення технології фаршів м'ясних заморожених з використанням добавок полісахаридної природи | Янчева, М. О.; Антоненко, Юрій Юрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2022 | Удосконалення технології хліба житньо-пшеничного з використанням дієтичної добавки «клітковина гречана» | Євлаш, В. В.; Воробець, Марія Михайлівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування |
2022 | Удосконалення технології хліба житньо-пшеничного з додаванням дієтичної добавки «Солевіт Mg» для раціонів харчування населення з підвищеним артеріальним тиском | Євлаш, В. В.; Солнцева, Світлана Дмитрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування |
2022 | Удосконалення технології карамелі льодяникової шляхом використання ізомальтитолу та порошку Барбарису звичайного | Аксьонова, О. Ф.; Сема, Оксана Василівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування |
2022 | Удосконалення технології низькокалорійного майонезу на основі казеїну харчового | Губський, С. М.; Сачко, Анастасія Валеріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування |
2022 | Удосконалення технології самбуку ягідного з використанням ірги та продуктів її переробки | Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Кондрачук, Ірина Володимирівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування |
2022 | Технологія дієтичної добавки на основі гречаної лузги «клітковина гречана» | Євлаш, В. В.; Кобаса, Ігор Михайлович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування |
2022 | Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату шляхом використання керобу | Пілюгіна, І. С.; Борук, Сергій Дмитрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування |
2022 | Розроблення проекту технології мюсли-батончиків для здорового харчування за принципами lean manufacturing (ощадливе виробництво) | Колеснікова, Марина Борисівна; Шокота, Михайло Юрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Удосконалення технології соусів солодких на основі молочної сировини | Черемська, Тетяна Володимирівна; Пастушенко, Світлана Станіславівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Удосконалення технології млинців з використанням покращувачів борошна | Юрченко, Світлана Леонідівна; Борисенко, Оксана Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Розроблення та упровадження технології гарячих соусів як складової других страв тривалого зберігання | Пивоваров, Євген Павлович; Солодков, Роман Вадимович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Розроблення технології десертної продукції на основі яєць та продуктів їх перероблення | Пивоваров, Євген Павлович; Малашева, Олександра Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Poзpoбка пpoекту технoлoгії дієтичнoї кулінаpнoї пpoдукції для хаpчoблoків лікувальних та oздopoвчих закладів | Федак, Наталя Василівна; Клoчай, Наталія Анатoліївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 53