181 - "Харчові технології" (Магістри) : [53] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 53
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Удосконалення рецептурного складу варених ковбасних виробівДроменко, О. Б.; Плужнік, Руслана Анатоліївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Підвищення захисних властивостей кишкових оболонок з використанням коптильних препаратів у технології сардельокОнищенко, В. М.; Музика, Віталій Геннадійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Розробка технології дієтичних добавок та м'ясних виробів з їх використаннямГоловко, Т. М.; Кулик, А. В.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Діагностика сучасних підходів до забезпечення якості та безпечності м’ясних напівфабрикатівГринченко, Н. Г.; Крилов, Владислав Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатівБольшакова, В. А.; Івасенко, Інна Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Розробка проекту технології реструктурованих м’ясопродуктівБольшакова, В. А.; Дроменко, Сергій Олексійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології фаршів м'ясних заморожених з використанням добавок полісахаридної природиЯнчева, М. О.; Антоненко, Юрій Юрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2022Удосконалення технології хліба житньо-пшеничного з використанням дієтичної добавки «клітковина гречана»Євлаш, В. В.; Воробець, Марія Михайлівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
2022Удосконалення технології хліба житньо-пшеничного з додаванням дієтичної добавки «Солевіт Mg» для раціонів харчування населення з підвищеним артеріальним тискомЄвлаш, В. В.; Солнцева, Світлана Дмитрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
2022Удосконалення технології карамелі льодяникової шляхом використання ізомальтитолу та порошку Барбарису звичайногоАксьонова, О. Ф.; Сема, Оксана Василівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
2022Удосконалення технології низькокалорійного майонезу на основі казеїну харчовогоГубський, С. М.; Сачко, Анастасія Валеріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
2022Удосконалення технології самбуку ягідного з використанням ірги та продуктів її переробкиГаззаві-Рогозіна, Л. В.; Кондрачук, Ірина Володимирівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
2022Технологія дієтичної добавки на основі гречаної лузги «клітковина гречана»Євлаш, В. В.; Кобаса, Ігор Михайлович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
2022Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату шляхом використання керобуПілюгіна, І. С.; Борук, Сергій Дмитрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
2022Розроблення проекту технології мюсли-батончиків для здорового харчування за принципами lean manufacturing (ощадливе виробництво)Колеснікова, Марина Борисівна; Шокота, Михайло Юрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Удосконалення технології соусів солодких на основі молочної сировиниЧеремська, Тетяна Володимирівна; Пастушенко, Світлана Станіславівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Удосконалення технології млинців з використанням покращувачів борошнаЮрченко, Світлана Леонідівна; Борисенко, Оксана Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення та упровадження технології гарячих соусів як складової других страв тривалого зберіганняПивоваров, Євген Павлович; Солодков, Роман Вадимович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення технології десертної продукції на основі яєць та продуктів їх переробленняПивоваров, Євген Павлович; Малашева, Олександра Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Poзpoбка пpoекту технoлoгії дієтичнoї кулінаpнoї пpoдукції для хаpчoблoків лікувальних та oздopoвчих закладівФедак, Наталя Василівна; Клoчай, Наталія Анатoліївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 53