Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 147
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Обґрунтування технології фруктово-овочевих напоїв з біфідогенними властивостями | Черемська, Тетяна Володимирівна; Саєнко, Анастасія Павлівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Удосконалення технології шоколадних напоїв з використанням полісахаридних структуроутворювачів | Котляр, Олег Володимирович; Леонтенко, Віра Анатоліївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розробка проєкту технології крему вершкового оздоблювального | Котляр, Олег Володимирович; Хуторна, Софія Русланівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Наукове обгрунтування технології фалафелю замороженого із використанням окари | Пивоваров, Євген Павлович; Голіков, Федір Костянтинович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Наукове обґрунтування технології майонезу з рослинними замінниками яєць | Радченко, А. Е.; Шокотько, Наталія Віталіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення проєкту технології соусів молочних солодких для харчової продукції масового споживання | Черемська, Тетяна Володимирівна; Пахомова, Вікторія Вікторівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Наукове обґрунтування технології крафтових булочок для хот-догів на заквасці із використанням житнього борошна | Діхтярь, Альона Миколаївна; Зерній, Лілія Романівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення проекту технології печива з використанням замінників жиру | Юрченко, Світлана Леонідівна; Задерко, Євгенія Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення проєкту технології борошняних кондитерських виробів, збагачених рисовими висівками | Чорна, Ніна Вікторівна; Волкова, Ліля Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення проєкту технології каш швидкого приготування для дитячого та дієтичного харчування | Черемська, Тетяна Володимирівна; Солдатова, Анастасія Дмитрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення рецептурного складу тістечок з використанням бісквітного напівфабрикату | Юрченко, Світлана Леонідівна; Лисенко, Вікторія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Наукове обґрунтування технології кулінарної продукції на основі комбінованої рибо-рослинної сировини | Діхтярь, Альона Миколаївна; Ляшенко, Михайло Петрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення проєкту технології кулінарної продукції з сиру кисломолочного для шкільного харчування | Чорна, Ніна Вікторівна; Азарова, Анжеліка Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення проєкту технології чізкейків на основі комбінованої молочної сировини | Котляр, Олег Володимирович; Сєдих, Костянтин Вячеславович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Удосконалення технології шоколадної глазурі з використанням замінників ка-као-масла | Юрченко, Світлана Леонідівна; Тимофєєва, Інна Віталіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Наукове обґрунтування технології низькокалорійних птіфурі для мережі кав’ярень м. Кривий Ріг | Діхтярь, Альона Миколаївна; Шевченко, Галина Анатоліївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Удосконалення технології салатів із пролонгованим терміном придатності | Фощан, Андрій Леонтійович; Пахомов, Костянтин Романович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Технологія виробництва пастило-мармеладних виробів зі зниженим глікемічним індексом | Фощан, Андрій Леонтійович; Костєннікова, Юлія Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення проєкту технології заморожених десертів на основі молочної сировини з регульованим сольовим складом | Гринченко, О. О.; Рогожа, Катерина Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2024 | Розроблення проєкту технології страв за системою роздільного харчування | Федак, Наталя Василівна; Кравчунас, Олена Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 147