Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 100
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Особливості використання багатокомпонентних розсолів в технології делікатесної продукції | Гринченко, Н. Г.; Жилін, Ілля Ігорович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса |
2024 | Удосконалення технології харчових плівок із кишкової сировини | Онищенко, В. М.; Шолудько, Сергій Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса |
2024 | Обґрунтування перспектив використання кріозахисної стабілізаційної суміші “KRIOMEAT” під час виробництва м’ясних заморожених напівфабрикатів | Желєва, Т. С.; Лой, Володимир Валерійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса |
2024 | Перспективи використання рослинної сировини в технології м'ясних посічених напівфабрикатів | Головко, Т. М.; Хабенко, У. В.; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса |
2024 | Шляхи розвитку технологій напівфабрикатів м’ясних заморожених та їх впровадження у проекті цеху з виробництва напівфабрикатів | Янчева, М. О.; Горякін, Єгор Анатолійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса |
2024 | Розробка бізнес-плану спеціалізованого цеху з переробки нетрадиційних видів м'ясної сировини (кролів та нутрій) | Гринченко, Н. Г.; Глущенко, Андрій В’ячеславович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса |
2024 | Перспективи використання насіння чіа у складі м’ясних виробів | Бакіров, М. П.; Шириня, Надія Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса |
2024 | Технологія традиційних м’ясних виробів із використанням альтернативного білка та натуральних барвників | Головко, Т. М.; Філон, Андрій Михайлович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології м’яса |
2024 | Розробка технології житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності | Степанькова, Г. В.; Рублевський, Євгеній Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Вдосконалення технології міффінів з використанням порошку шипшини | Самохвалова, О. В.; Анедченко, Світлана Анатоліївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Розробка технології вівсяного печива з використанням шроту волоського горіху | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Ніколенко, Геннадій Петрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Розробка технології бісквітних виробів збагачених β-каротином | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Довгань, Марія Василівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Розробка технології хліба пшеничного з використанням подрібнених бульб чуфи | Олійник, С. Г.; Дейнека, Інна Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Розробка технології кексів з використанням шротів насіння льону та гарбуза | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Зінченко, Марина Миколаївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Технологія хліба з додаванням пластівців з пророщеного зерна пшениці | Олійник, С. Г.; Тарасова, Вікторія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Технологія хліба з використанням цільнозернового спельтового борошна | Олійник, С. Г.; Поліщук, Дмитро Петрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Технологія хліба житньо-пшеничного з додаванням вівсяного борошна | Олійник, С. Г.; Бугир, Дмитро Андрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Вдосконалення технології бісквітного напівфабрикату використанням харчових волокон | Самохвалова, О. В.; Міщенко, Владислав Миколайович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Вдосконалення технології глазурі кондитерської | Самохвалова, О. В.; Хомченко, Єгор Миколайович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Розробка технології діабетичного печива з використанням спельтового борошна та цукрозамінників | Самохвалова, О. В.; Букбантаєва, Аліна Маратівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 100