181 - "Харчові технології" (Магістри) : [46] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 46
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Удосконалення технології зберігання кишкових оболонокОнищенко, В. М.; Тельнова, Наталія Вадимівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології м'ясних паштетів з використанням нетрадиційної рослинної сировиниГоловко, Т. М.; Осламенко, К. І.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Розробка технології виробництва ковбасних виробів емульсійної структури з крохмалепродуктами вітчизняного виробництваЖелєва, Т. С.; Нестерова, Катерина Романівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології м'ясних натуральних напівфабрикатівБольшакова, В. А.; Мінько, Ірина Вікторівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Перспективи використання білків соняшнику у складі м’ясних виробівЖелєва, Т. С.; Мазур, Влада Геннадіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням ферментованої колагеномісткої сировиниЯнчева, М. О.; Коваленко, Руслана Геннадіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Формування бар’єрних властивостей натуральних оболонок у технології напівкопчених ковбасОнищенко, В. М.; Котляр, Марія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Перспективи використання пробіотичних культур в технології ковбасних виробівГринченко, Н. Г.; Коркунець, Дмитро; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Розробка технології м'ясних посічених напівфабрикатів підвищеної харчової цінностіГоловко, Т. М.; Дєрябін, С. О.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології ковбас з м’яса птиціДроменко, О. Б.; Чернецький, Артем Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Дослідження впливу виду ковбасних оболонок на якість сардельок та сосисок під час зберіганняЖелєва, Т. С.; Сирота, Дмитро Павлович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Дослідження показників якості та безпечності м’ясного фаршу з яловичини при використанні кріостабілізаторівЖелєва, Т. С.; Садковий, Іван Олегович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології м'ясорослинних паштетів підвищеної біологічної цінностіГоловко, Т. М.; Радванський, В. С.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення рецептурного складу варених ковбасних виробівДроменко, О. Б.; Плужнік, Руслана Анатоліївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Підвищення захисних властивостей кишкових оболонок з використанням коптильних препаратів у технології сардельокОнищенко, В. М.; Музика, Віталій Геннадійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Розробка технології дієтичних добавок та м'ясних виробів з їх використаннямГоловко, Т. М.; Кулик, А. В.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Діагностика сучасних підходів до забезпечення якості та безпечності м’ясних напівфабрикатівГринченко, Н. Г.; Крилов, Владислав Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатівБольшакова, В. А.; Івасенко, Інна Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Розробка проекту технології реструктурованих м’ясопродуктівБольшакова, В. А.; Дроменко, Сергій Олексійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології фаршів м'ясних заморожених з використанням добавок полісахаридної природиЯнчева, М. О.; Антоненко, Юрій Юрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 46