Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 53
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Розробка інноваційної технології комбінованих молочно – рослинних напоїв для оздоровчого харчування із застосуванням як інновації методів глибокої переробки під час отримання збагачуючих добавок із рослинної сировини для підприємств харчового бізнесу | Погарська, В. В.; Дзюба, Ольга Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк |
2023 | Розробка інноваційної технології порошкоподібних білкових напоїв для відновлення сил в екстремальних умовах із застосуванням як інновації методів глибокої переробки рослинної сировини під час отримання збагачуючих добавок для підприємств харчового бізнесу | Погарська, В. В.; Кульбачний, Сергій Михайлович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк |
2023 | Розробка інноваційної технології кисломолочних сиркових десертів оздоровчого спрямування із застосуванням як інновації добавок із антоціанвмісної сировини для підприємств харчового бізнесу | Юр’єва, О. О.; Свідло, Анастасія Романівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк |
2023 | Розробка інноваційної технології високовітамінних купажованих соків оздоровчого спрямування із застосуванням як інновації методів глибокої переробки під час отримання збагачуючих плодоовочевих добавок для підприємств харчового бізнесу | Погарський, О. С.; Уваров, Даніїло Дмитрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк |
2023 | Розробка інноваційної технології морозива оздоровчого спрямування із застосуванням як інновації кріобробки під час отримання збагачуючих добавок із плодоовочевої сировини для підприємств харчового бізнесу | Одарченко, А. М.; Дєтскова, Дар’я Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк |
2023 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста за рахунок введення напівфабрикату «Маса для формування» | Євлаш, В. В.; Коц, Анастасія Валеріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування |
2023 | Удосконалення технології кексу шоколадного шляхом зниження калорійності для раціонів харчування людей із зайвою вагою | Аксьонова, О. Ф.; Алфьоров, Ілля Миколайович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування |
2023 | Удосконалення технології зберігання кишкових оболонок | Онищенко, В. М.; Тельнова, Наталія Вадимівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Удосконалення технології м'ясних паштетів з використанням нетрадиційної рослинної сировини | Головко, Т. М.; Осламенко, К. І.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Розробка технології виробництва ковбасних виробів емульсійної структури з крохмалепродуктами вітчизняного виробництва | Желєва, Т. С.; Нестерова, Катерина Романівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Удосконалення технології м'ясних натуральних напівфабрикатів | Большакова, В. А.; Мінько, Ірина Вікторівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Перспективи використання білків соняшнику у складі м’ясних виробів | Желєва, Т. С.; Мазур, Влада Геннадіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням ферментованої колагеномісткої сировини | Янчева, М. О.; Коваленко, Руслана Геннадіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Формування бар’єрних властивостей натуральних оболонок у технології напівкопчених ковбас | Онищенко, В. М.; Котляр, Марія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Перспективи використання пробіотичних культур в технології ковбасних виробів | Гринченко, Н. Г.; Коркунець, Дмитро; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Розробка технології м'ясних посічених напівфабрикатів підвищеної харчової цінності | Головко, Т. М.; Дєрябін, С. О.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Удосконалення технології ковбас з м’яса птиці | Дроменко, О. Б.; Чернецький, Артем Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Дослідження впливу виду ковбасних оболонок на якість сардельок та сосисок під час зберігання | Желєва, Т. С.; Сирота, Дмитро Павлович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Дослідження показників якості та безпечності м’ясного фаршу з яловичини при використанні кріостабілізаторів | Желєва, Т. С.; Садковий, Іван Олегович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Удосконалення технології м'ясорослинних паштетів підвищеної біологічної цінності | Головко, Т. М.; Радванський, В. С.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 53