Випуск 2 (12) : [87] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 87
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Процес сушіння як відповідна зміна термодинамічного потенціалу модельної системиПогожих, М. І.; Цуркан, М. М.
2010Вплив фізичних чинників на коефіцієнт дифузії вологи під час зберігання овочівГоловко, М. П.; Захаренко, В. О.; Чуйко, Л. О.
2010Адгезійні властивості сухих конфітюрівЧеревко, О. І.; Маяк, В. І.; Смілик, М. М.; Постольнік, Д. В.; Сардоров, А. М.
2010Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсувуЧеревко, О. І.; Маяк, В. І.; Смілик, М. М.; Постольнік, Д. В.; Сардоров, А. М.
2010Основні фактори (бар’єри), які впливають на збереження м’ясних продуктівЧагаровський, О. П.; Рибачук, О. І.
2010Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печиваМихайлик, В. М.; Сесь, А. М.; Даниленко, Л. В.
2010Дослідження параметрів процесу осмотичного зневоднювання і застосування даних характеристик для технології виробництва варенняСесь, А. М.; Піддубний, В. В.; Даниленко, Л. В.
2010Аналіз впливу стабілізаторів структури на текстуру сметанних десертівАгафонова, Ю. Ю.; Прокудіна, В. Ю.; Василець, К. К.
2010Підвищення товарознавчих властивостей замороженої рибиПогожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Сподар, К. В.
2010Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тістаОдарченко, Д. М.; Балим, В. Ю.; Гасай, Є. Л.; Бабіч, А. О.
2010Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати водуКолесник, А. О.; Колесник, Т. Л.; М’ячиков, О. В.
2010Вплив низьких температур на деякі параметри листкового тістаОдарченко, М. С.; Винник, Л. О.; Сюсель, О. О.
2010Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.; Большакова, В. А.
2010Визначення впливу НКХ та еламіну на мікроструктурні характеристики паштетівГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Головко, Т. М.
2010Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення УкраїниБондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.; Прудніков, В. Г.
2010Удосконалення технології виробництва кисломолочного сиру, виготовленого із козиного молокаРижкова, Т. М.
2010Визначення вмісту оксалатів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонахСирохман, І. В.; Овчиннікова, І. Ф.; Чернова, Н. А.
2010Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонахДубініна, А. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Чернова, Н. А.
2010Технологія виробництва бісквітного тіста на основі ферментованої яєчної масиАртеменко, В. С.; Горбань, В. Г.; Горбань, О. В.
2010Вплив біофлавоноїдів виноградного насіння на якісні показники жиру під час зберіганняСавінок, О. М.; Літвінова, І. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 87