Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 87
Issue Date | Title | Author(s) |
2010 | Процес сушіння як відповідна зміна термодинамічного потенціалу модельної системи | Погожих, М. І.; Цуркан, М. М. |
2010 | Вплив фізичних чинників на коефіцієнт дифузії вологи під час зберігання овочів | Головко, М. П.; Захаренко, В. О.; Чуйко, Л. О. |
2010 | Адгезійні властивості сухих конфітюрів | Черевко, О. І.; Маяк, В. І.; Смілик, М. М.; Постольнік, Д. В.; Сардоров, А. М. |
2010 | Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсуву | Черевко, О. І.; Маяк, В. І.; Смілик, М. М.; Постольнік, Д. В.; Сардоров, А. М. |
2010 | Основні фактори (бар’єри), які впливають на збереження м’ясних продуктів | Чагаровський, О. П.; Рибачук, О. І. |
2010 | Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива | Михайлик, В. М.; Сесь, А. М.; Даниленко, Л. В. |
2010 | Дослідження параметрів процесу осмотичного зневоднювання і застосування даних характеристик для технології виробництва варення | Сесь, А. М.; Піддубний, В. В.; Даниленко, Л. В. |
2010 | Аналіз впливу стабілізаторів структури на текстуру сметанних десертів | Агафонова, Ю. Ю.; Прокудіна, В. Ю.; Василець, К. К. |
2010 | Підвищення товарознавчих властивостей замороженої риби | Погожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Сподар, К. В. |
2010 | Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста | Одарченко, Д. М.; Балим, В. Ю.; Гасай, Є. Л.; Бабіч, А. О. |
2010 | Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати воду | Колесник, А. О.; Колесник, Т. Л.; М’ячиков, О. В. |
2010 | Вплив низьких температур на деякі параметри листкового тіста | Одарченко, М. С.; Винник, Л. О.; Сюсель, О. О. |
2010 | Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів | Камсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.; Большакова, В. А. |
2010 | Визначення впливу НКХ та еламіну на мікроструктурні характеристики паштетів | Головко, М. П.; Серік, М. Л.; Головко, Т. М. |
2010 | Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення України | Бондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.; Прудніков, В. Г. |
2010 | Удосконалення технології виробництва кисломолочного сиру, виготовленого із козиного молока | Рижкова, Т. М. |
2010 | Визначення вмісту оксалатів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах | Сирохман, І. В.; Овчиннікова, І. Ф.; Чернова, Н. А. |
2010 | Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах | Дубініна, А. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Чернова, Н. А. |
2010 | Технологія виробництва бісквітного тіста на основі ферментованої яєчної маси | Артеменко, В. С.; Горбань, В. Г.; Горбань, О. В. |
2010 | Вплив біофлавоноїдів виноградного насіння на якісні показники жиру під час зберігання | Савінок, О. М.; Літвінова, І. О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 87