Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6449
Title: Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсуву
Authors: Черевко, О. І.
Маяк, В. І.
Смілик, М. М.
Постольнік, Д. В.
Сардоров, А. М.
Keywords: конфітюр сухий;швидкість зсуву;напруження зсуву
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черевко О. І., Маяк В. І., Смілик М. М., Постольнік Д. В., Сардоров А. М. Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсуву. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 396-401.
Abstract: Досліджено залежності напруги зсуву сухого конфітюру (CК) від швидкості зсуву. За новою технологією було отримано залежності які дозволяють розраховувати величину напруження зсуву за різних значень швидкості зсуву для будь-якого СК.
In this study, we investigated dependence of shear stress of dry komfityuru of shear rate. As new technology has been received depending for calculating the value of the shear stress at different values of shear rate for all UK.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6449
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_66.pdf302.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.