Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : [1257] Community home page
Реєстр наукових видань України
ISSN 2312-3990(print); ISSN 2519-2922(online)Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації Міністерства юстиції України серія КВ № 22057-11957ПР від 12.03.2016 р.
Журнал включений до Переліку друкованих наукових фахових видань категорії «Б» в галузі технічних наук.
Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв. Розглядаються фізико-хімічні та математичні методи дослідження харчових продуктів, результати товарознавчих досліджень та експертизи, а також питання підвищення якості продуктів харчування і непродовольчих товарів.
Журнал індексується в Міжнародних наукометричних базах
Index Copernicus, ResearchBib, IBI, ROAD, SIS,
DRJI, WCOSJ, CiteFactor,
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Google Scholar
Видається мовами: українська, англійська, німецька, французька, російська (змішаними мовами), 2 номери на рік.
Discover
- 46 якість
- 32 сушіння
- 30 зберігання
- 27 рослинна сировина
- 26 заморожування
- 23 quality
- 23 харчові продукти
- 22 качество
- 20 drying
- 19 напівфабрикати
- next >
- 74 2020 - 2024
- 1000 2010 - 2019
- 183 2009 - 2009
- 1257 true