Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6349
Title: Аналіз впливу стабілізаторів структури на текстуру сметанних десертів
Authors: Агафонова, Ю. Ю.
Прокудіна, В. Ю.
Василець, К. К.
Keywords: сметанні десерти;стабілізатори структури;кисломолочні продукти
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Агафонова Ю. Ю., Прокудіна В. Ю., Василець К. К. Аналіз впливу стабілізаторів структури на текстуру сметанних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 369-377.
Abstract: Проаналізовано вплив сучасних моностабілізаторів структури на текстуру сметанних десертів. Науково обґрунтовано та доведено раціональність та ефективність використання стабілізаторів структури для виробництва кисломолочних продуктів у визначених концентраціях.
The article analyzes the impact of modern structures on monostabilization systems texture cream desserts. Scientifically substantiated and the rationality and efficiency of structure stabilizers for the production of dairy products in certain concentrations.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6349
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_62.pdf186.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.