Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6450
Title: Адгезійні властивості сухих конфітюрів
Authors: Черевко, О. І.
Маяк, В. І.
Смілик, М. М.
Постольнік, Д. В.
Сардоров, А. М.
Keywords: конфітюр сухий;адгезійні властивості
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черевко О. І., Маяк В. І., Смілик М. М., Постольнік Д. В., Сардоров А. М. Адгезійні властивості сухих конфітюрів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 401-406.
Abstract: Досліджено адгезійні властивості сухих конфітюрів. Був запропонований новий метод описання липкості харчових продуктів із зазначеними властивостями.
This paper investigated the adhesion properties of dry marmalade. I proposed a new method for describing food stickiness with this property.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6450
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_67.pdf286.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.