Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6348
Title: Підвищення товарознавчих властивостей замороженої риби
Authors: Погожих, М. І.
Одарченко, Д. М.
Сподар, К. В.
Keywords: якість риби;заморожування;товарознавчі властивості;риба заморожена
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погожих М. І., Одарченко Д. М., Сподар К. В. Підвищення товарознавчих властивостей замороженої риби. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 362-369.
Abstract: Досліджено формування якості риби шляхом її попередньої обробки перед заморожуванням. Розроблено і науково обґрунтовано нові способи покращення товарознавчих властивостей риби з використанням солі та спиртового розчину.
The article is devoted to the studies the formation of fish quality though its pre-treatment before freezing. New ways to improve merchandising properties of fish using salt and spirit solution are developed and scientifically substantiated.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6348
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_61.pdf235.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.