Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6348
Title: | Підвищення товарознавчих властивостей замороженої риби |
Authors: | Погожих, М. І. Одарченко, Д. М. Сподар, К. В. |
Keywords: | якість риби;заморожування;товарознавчі властивості;риба заморожена |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Погожих М. І., Одарченко Д. М., Сподар К. В. Підвищення товарознавчих властивостей замороженої риби. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 362-369. |
Abstract: | Досліджено формування якості риби шляхом її попередньої обробки
перед заморожуванням. Розроблено і науково обґрунтовано нові способи
покращення товарознавчих властивостей риби з використанням солі та
спиртового розчину. The article is devoted to the studies the formation of fish quality though its pre-treatment before freezing. New ways to improve merchandising properties of fish using salt and spirit solution are developed and scientifically substantiated. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6348 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_61.pdf | 235.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.