Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 87
Issue Date | Title | Author(s) |
2010 | Технологічні аспекти засобів підготовки дріжджових напівфабрикатів до заморожування та випікання | Ільдірова, С. К.; Попова, С. Ю. |
2010 | Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачів | Васюта, В. М.; Пасічний, В. М.; Ястреба, Ю. А. |
2010 | Використання каротельки для виробництва кондитерських виробів з радіозахисними властивостями | Григоренко, О. М. |
2010 | Технологічні та екологічні аспекти використання фітосиропів "Спірулекс" під час виготовлення кефірів лікувально профілактичного призначення | Гачак, Ю. Р. |
2010 | Інтенсивність протеолізу білків під час виготовлення бринзи з молока різних видів тварин | Галух, Б. І.; Дроник, Г. В. |
2010 | Альтернативні джерела рослинного білка в комбінованих м’ясних виробах | Мартинюк, І. О. |
2010 | Технології удосконалення якості желейної продукції | Фощан, А. Л.; Григоренко, А. М. |
2010 | Про комплексну оцінку якості послуг закладів ресторанного господарства | Крайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Бородіна, Л. В. |
2010 | Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку | Погожих, М. І.; Одарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є. Л. |
2010 | Перспективні шляхи просування на ринок нового виду макаронних виробів, збагачених кальцієм | Головко, М. П.; Чуйко, М. М. |
2010 | Загальні підходи до оптимізації інгредієнтного складу борошняних виробів із заданими властивостями | Михайлов, В. М.; Чуйко, А. М.; Томашевська, Р. Я. |
2010 | Наукові основи формування якості полідисперсних харчових систем за умов заморожування | Черевко, О. І.; Одарченко, А. М. |
2010 | Про методику розрахунку плівкових поперечнотечійних вентиляторних градирень | Карнаух, В. В. |
2010 | Дослідження фактичних величин і характеру навантажень деталей протиральних машин під час протирання варених овочів | Кудрявцев, В. М.; Парамонова, В. А. |
2010 | Комп’ютерний контроль потоків сировини і виробів м'ясопереробних підприємств | Ощипок, І. М. |
2010 | Експериментальне вивчення впливу геометричних параметрів масообмінного модуля ємності та параметрів сушильного агента на процес ЗТП-сушіння | Потапов, В. О.; Ковш, І. С.; Гриценко, О. Ю. |
2010 | Деякі плини рідини з в'язкістю, що залежить від швидкості зсуву в плоскому каналі | Білецький, Е. В.; Толчинський, Ю. А.; Семенюк, Д. П. |
2010 | Математичне моделювання процесу охолодження рослинної сировини в холодильній камері | Потапов, В. О.; Дьяков, О. Г.; Качалов, В. В. |
2010 | Обґрунтування ефективності впровадження у виробництво комбінованого способу очищення бульбоплодів та обладнання для його реалізації | Терешкін, О. Г.; Круглова, О. А.; Дмитревський, Д. В.; Євсюкова, Н. О. |
2010 | Аналітичне дослідження процесу ультразвукового емульгування жировмісної сировини | Постнов, Г. М.; Червоний, В. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 87