Випуск 2 (12) : [87] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 87
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Технологічні аспекти засобів підготовки дріжджових напівфабрикатів до заморожування та випіканняІльдірова, С. К.; Попова, С. Ю.
2010Обґрунтування технології ковбасних виробів з використанням білковмісних наповнювачівВасюта, В. М.; Пасічний, В. М.; Ястреба, Ю. А.
2010Використання каротельки для виробництва кондитерських виробів з радіозахисними властивостямиГригоренко, О. М.
2010Технологічні та екологічні аспекти використання фітосиропів "Спірулекс" під час виготовлення кефірів лікувально профілактичного призначенняГачак, Ю. Р.
2010Інтенсивність протеолізу білків під час виготовлення бринзи з молока різних видів тваринГалух, Б. І.; Дроник, Г. В.
2010Альтернативні джерела рослинного білка в комбінованих м’ясних виробахМартинюк, І. О.
2010Технології удосконалення якості желейної продукціїФощан, А. Л.; Григоренко, А. М.
2010Про комплексну оцінку якості послуг закладів ресторанного господарстваКрайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Бородіна, Л. В.
2010Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового бурякуПогожих, М. І.; Одарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є. Л.
2010Перспективні шляхи просування на ринок нового виду макаронних виробів, збагачених кальціємГоловко, М. П.; Чуйко, М. М.
2010Загальні підходи до оптимізації інгредієнтного складу борошняних виробів із заданими властивостямиМихайлов, В. М.; Чуйко, А. М.; Томашевська, Р. Я.
2010Наукові основи формування якості полідисперсних харчових систем за умов заморожуванняЧеревко, О. І.; Одарченко, А. М.
2010Про методику розрахунку плівкових поперечнотечійних вентиляторних градиреньКарнаух, В. В.
2010Дослідження фактичних величин і характеру навантажень деталей протиральних машин під час протирання варених овочівКудрявцев, В. М.; Парамонова, В. А.
2010Комп’ютерний контроль потоків сировини і виробів м'ясопереробних підприємствОщипок, І. М.
2010Експериментальне вивчення впливу геометричних параметрів масообмінного модуля ємності та параметрів сушильного агента на процес ЗТП-сушінняПотапов, В. О.; Ковш, І. С.; Гриценко, О. Ю.
2010Деякі плини рідини з в'язкістю, що залежить від швидкості зсуву в плоскому каналіБілецький, Е. В.; Толчинський, Ю. А.; Семенюк, Д. П.
2010Математичне моделювання процесу охолодження рослинної сировини в холодильній камеріПотапов, В. О.; Дьяков, О. Г.; Качалов, В. В.
2010Обґрунтування ефективності впровадження у виробництво комбінованого способу очищення бульбоплодів та обладнання для його реалізаціїТерешкін, О. Г.; Круглова, О. А.; Дмитревський, Д. В.; Євсюкова, Н. О.
2010Аналітичне дослідження процесу ультразвукового емульгування жировмісної сировиниПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 87