Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6448
Title: Основні фактори (бар’єри), які впливають на збереження м’ясних продуктів
Authors: Чагаровський, О. П.
Рибачук, О. І.
Keywords: подовження термінів зберігання;м’ясні вироби;терміни придатності;безпечність
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Чагаровський О. П., Рибачук О. І. Основні фактори (бар’єри), які впливають на збереження м’ясних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 393-397.
Abstract: Розглянуто питання подовження термінів зберігання м’ясних виробів з точки зору «бар’єрних» технологій. Визначено основні «бар’єри», що впливають на якість та мікробіологічну безпечність м’ясних продуктів під час їх зберігання. Показано, що, користуючись визначеними «бар’єрами», можна цілеспрямовано регулювати терміни придатності всіх, без виключення, м’ясних виробів.
We have covered the matter of extending shelf life of meat products in terms of "hurdle technologies”. We have determined the main "barriers" that affect on the quality of meat products during their storage. It is shown that by using the mentioned hurdles it is possible purposefully adjust expiration dates of all meat products without exception.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6448
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_65.pdf181.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.