Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6452
Title: | Процес сушіння як відповідна зміна термодинамічного потенціалу модельної системи |
Authors: | Погожих, М. І. Цуркан, М. М. |
Keywords: | сушіння;харчова сировина;сушильний агент |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Погожих М. І., Цуркан М. М. Процес сушіння як відповідна зміна термодинамічного потенціалу модельної системи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 412-417. |
Abstract: | Наведено алгоритм визначення термодинамічного потенціалу
модельної системи яку являють собою харчова сировина, яка зневоднюється,
та сушильний агент і математичний аналіз його зміни у процесі сушіння. The algorithm of determination of thermodynamics potential of the model system which are food raw material, that is dehydrated, with a drying agent and mathematical analysis of his change in the process of drying is resulted in the article. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6452 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_69.pdf | 237.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.