Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6452
Title: Процес сушіння як відповідна зміна термодинамічного потенціалу модельної системи
Authors: Погожих, М. І.
Цуркан, М. М.
Keywords: сушіння;харчова сировина;сушильний агент
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погожих М. І., Цуркан М. М. Процес сушіння як відповідна зміна термодинамічного потенціалу модельної системи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 412-417.
Abstract: Наведено алгоритм визначення термодинамічного потенціалу модельної системи яку являють собою харчова сировина, яка зневоднюється, та сушильний агент і математичний аналіз його зміни у процесі сушіння.
The algorithm of determination of thermodynamics potential of the model system which are food raw material, that is dehydrated, with a drying agent and mathematical analysis of his change in the process of drying is resulted in the article.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6452
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_69.pdf237.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.