Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6343
Title: Визначення впливу НКХ та еламіну на мікроструктурні характеристики паштетів
Authors: Головко, М. П.
Серік, М. Л.
Головко, Т. М.
Keywords: паштети;напівфабрикат кістковий харчовий (НКХ);еламін;мікроструктурні характеристики
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Головко М. П., Серік М. Л., Головко Т. М. Визначення впливу НКХ та еламіну на мікроструктурні характеристики паштетів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 332-338.
Abstract: Запропоновано нову технологію виготовленння паштетів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію та йоду, шляхом використання напівфабрикату кісткового харчового (НКХ) та еламіну. Досліджено мікроструктурні властивості розробленої продукції.
New technology of pates enriched with bioorganic compounds of calcium and iodine is offered, by the use of half-finished food bone product (HFBP) and elamin. Microstructures properties of the developed products are investigational.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6343
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_56.pdf187.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.