Випуск 2 (12) : [87] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 87
Дата випускуНазваАвтор(и)
2010Аналіз програм, що використовуються для оцінки фінансового стану підприємстваСтаверська, Т.О.; Аскрітєнкова, О.Ю.
2010Інформаційне забезпечення оперативного контролю в сільському господарстві: стан та напрями вдосконаленняПриступа, К.П.
2010Сутність та значення фінансово-економічного контролю в умовах фінансової кризиБондаренко, Н.О.; Гаркуша, Н.М.
2010Удосконалення методики оцінки фінансової стійкості на підставі аналізу оборотного капіталуСідорова, Т.О.
2010Організація економічної роботи з аналізу реальних інвестицій підприємстваКащена, Н.Б.; Цуканова, О.В.
2010Перспективи розвитку ERP-систем на підприємствах харчування і ресторанного господарстваСибірякова, І. Г.; Кочарова, Т. Р.
2010Сучасний стан та проблеми автоматизації управління підприємствами ресторанного бізнесу та торгівліЧаговець, В. В.; Землянко, В. В.
2010Застосування інформаційних технологій для аналізу організації праці на підприємствах харчуванняКір’яков, Ю. К.; Тімофєєва, О. М.
2010Дослідження показників якості керамічних виробівКолесник, Т. Л.; Іванова, А. А.
2010Дослідження якісних характеристик скляної тари вітчизняних виробниківГоловко, М. П.; Сорокіна, С. В.; Афанасьєва, В. А.
2010Власні коливання циліндра із жорстким ядромСинєкоп, М. С.; Пархоменко, Л. О.
2010Про розстановку операторних коефіцієнтів ряду і узагальнену опуклістьБойко, Н. В.
2010Температурна залежність теплоємності водиМалафаєв, М. Т.
2010Пошукові дослідження можливості використання перикарпу волоського горіха для виробництва напоївТюрікова, І. С.
2010Дослідження хімічного складу та біологічної цінності молочного напівфабрикату з використанням екстракту кореня солодкиГніцевич, В. А.; Вольнова, Н. В.
2010Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на залізодефіцитну анеміюМазуренко, І. К.
2010Дослідження якості продуктів методом функціонального аналізу властивостейКолесник, Т. Л.; М’ячиков, О. В.
2010Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методуДубініна, А. А.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.
2010Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізуДюкарева, Г. І.; Тихенко, О. Ю.; Білецька, Я. О.
2010Дослідження гігроскопічних властивостей залізовмісних дієтичних добавок для визначення умов їх зберіганняЄвлаш, В. В.; Акмен, В. О.; Дьяков, О. Г.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 87