Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6334
Title: Вплив біофлавоноїдів виноградного насіння на якісні показники жиру під час зберігання
Authors: Савінок, О. М.
Літвінова, І. О.
Keywords: добавки з виноградного насіння;топлений харчовий жир;зберігання;біофлавоноїди
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Савінок О. М., Літвінова І. О. Вплив біофлавоноїдів виноградного насіння на якісні показники жиру під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 304-308.
Abstract: Наведено результати дослідження антиоксидантної активності добавки, отриманої з виноградного насіння. Вивчено кінетичні закономірності впливу концентрації добавки на якісні показники топленого харчового жиру під час зберігання.
Тhe article shows the results of the researches of the antioxidants activity, obtained from grape seeds. Studied the kinetic legitimacies of the influence of concentration of the additive on qualified indicators of melted food fat during storage time.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6334
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_50.pdf241.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.