Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6447
Title: Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива
Authors: Михайлик, В. М.
Сесь, А. М.
Даниленко, Л. В.
Keywords: добавки антиокисної дії;зберігання печива;кондитерська промисловість жирів
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Михайлик В. М., Сесь А. М., Даниленко Л. В. Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 385-393.
Abstract: Розглянуто вплив різних видів сировини та добавок антиокисної дії на тривалість зберігання печива, виготовленого з використанням традиційних і нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів.
The influence of different types of raw materials and additives of the antioxidant effect on the duration of storage of cookies prepared using traditional and nontraditional fats for confectionery.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6447
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_64.pdf185.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.