Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6446
Title: Дослідження параметрів процесу осмотичного зневоднювання і застосування даних характеристик для технології виробництва варення
Authors: Сесь, А. М.
Піддубний, В. В.
Даниленко, Л. В.
Keywords: технологія виробництва варення;консервування;осмотичне зневоднювання
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Сесь А. М., Піддубний В. В., Даниленко Л. В. Дослідження параметрів процесу осмотичного зневоднювання і застосування даних характеристик для технології виробництва варення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 377-384.
Abstract: Обрано осмотично діючу речовину, досліджено параметри процесу осмотичного зневоднювання і застосовано дані характеристики для технології виробництва варення. Результатами досліджень було підтверджено, що досить великий інтерес у технології консервування харчових продуктів можуть становити яблука як один із найпоширеніших видів сировини для виробництва фруктових концентрованих консервів.
The article is devoted to the choice of osmotically active substance and the study of parameters of osmotic dehydration process and application of these characteristics for technology of jam-making. Results of the study proved that apples as one of the widely spread types of raw materials for production of fruit concentrated preserves are of great importance for technology of foodstuffs canning.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6446
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_63.pdf205.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.