Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6335
Title: Технологія виробництва бісквітного тіста на основі ферментованої яєчної маси
Authors: Артеменко, В. С.
Горбань, В. Г.
Горбань, О. В.
Keywords: бісквітне тісто;ферментативний гідроліз білків яєчної маси;яєчна маса
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Артеменко В. С., Горбань В. Г., Горбань О. В. Технологія виробництва бісквітного тіста на основі ферментованої яєчної маси. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 308-311.
Abstract: Розглянуто питання можливості використання ферментативного гідролізу білків яєчної маси під час приготування бісквітного тіста.
The question possibility of the use zymohydrolysis of albumens egg mass is considered at preparation of biscuit test.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6335
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_51.pdf262.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.