Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6347
Title: | Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста |
Authors: | Одарченко, Д. М. Балим, В. Ю. Гасай, Є. Л. Бабіч, А. О. |
Keywords: | крохмалевмісна рослинна добавка;дріжджове тісто;заморожені напівфабрикати |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Одарченко Д. М., Балим В. Ю., Гасай Є. Л., Бабіч А. О. Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 357-362. |
Abstract: | Визначено вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі
параметри дріжджового тіста. Виявлено закономірності впливу добавки на
теплофізичні, структурно-механічні та органолептичні показники якості
замороженого напівфабрикату з дріжджового тіста. Influence of vegetable additive on some parameters of yeast dough was studied. Pattern of influence of an additive on physical, structurally-mechanical and organoleptic indicators of quality of the frozen semi-finished product from yeast dough is taped. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6347 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_60.pdf | 170.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.