Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6342
Title: | Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення України |
Authors: | Бондаренко, Т. А. Рижкова, Т. М. Прудніков, В. Г. |
Keywords: | „Еламін”;продукти переробки морських водоростей;підвищення харчової та біологічної цінності;молочні продукти |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Бондаренко Т. А., Рижкова Т. М., Прудніков В. Г. Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення України. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 326-332. |
Abstract: | Результати проведених досліджень „Еламіну”, що являє собою
продукт переробки морських водоростей, свідчать про високий вміст у його
складі макро- та мікроелементів та про можливість його використання для
підвищення харчової та біологічної цінності молочних продуктів. The results of conducted researches of «Elamin», being a product of algae processing, have testified about high maintenance of macro - and microelementss. This product can be used for increasing food and biological values of dairy products. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6342 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_55.pdf | 218.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.