Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6342
Title: Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення України
Authors: Бондаренко, Т. А.
Рижкова, Т. М.
Прудніков, В. Г.
Keywords: „Еламін”;продукти переробки морських водоростей;підвищення харчової та біологічної цінності;молочні продукти
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Бондаренко Т. А., Рижкова Т. М., Прудніков В. Г. Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення України. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 326-332.
Abstract: Результати проведених досліджень „Еламіну”, що являє собою продукт переробки морських водоростей, свідчать про високий вміст у його складі макро- та мікроелементів та про можливість його використання для підвищення харчової та біологічної цінності молочних продуктів.
The results of conducted researches of «Elamin», being a product of algae processing, have testified about high maintenance of macro - and microelementss. This product can be used for increasing food and biological values of dairy products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6342
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_55.pdf218.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.