Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6344
Title: Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів
Authors: Камсуліна, Н. В.
Ільдірова, С. К.
Большакова, В. А.
Keywords: технологія ковбасних виробів;рослинні білки;рослинна сировина
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К., Большакова В. А. Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 338-346.
Abstract: Розглянуто питання практичного використання рослинних білків, що отримані з різної рослинної сировини, у технологіях виробництва ковбасних виробів.
The questions of the practical use of phytalbumins, got from a different digister are considered, in technologies of production of sausage wares.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6344
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_57.pdf247.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.