Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6451
Title: Вплив фізичних чинників на коефіцієнт дифузії вологи під час зберігання овочів
Authors: Головко, М. П.
Захаренко, В. О.
Чуйко, Л. О.
Keywords: коефіцієнт дифузії вологи;сушена рослинна сировина;зберігання овочів
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Головко М. П., Захаренко В. О., Чуйко Л. О. Вплив фізичних чинників на коефіцієнт дифузії вологи під час зберігання овочів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 406-412.
Abstract: Розглянуто вплив різних видів сушіння та сорбційного гістерезису на коефіцієнт дифузії моркви під час її обводнення. Для знаходження коефіцієнта дифузії використовували явний вид диференціальної функції розподілу (ДФР) пор за радіусами. Показано, що значення коефіцієнта дифузії води для сушеної рослинної сировини можуть бути розраховані за ДФР пор за радіусами і кривою водопоглинання.
Influence of different types of drying and sorbtsyonnogo hysteresis is considered on the coefficient of diffusion of carrot during its irrigation. For finding koeffytsyenta diffusion used the obvious type of DFR of pores after radiuses. It is shown that znachenye coefficient of diffusion of water for the dried vegetable raw material of maggot' to be expected on DFR of pores on radiuses and curve of vodopogloschenyya.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6451
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_68.pdf328.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.