Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6339
Title: Удосконалення технології виробництва кисломолочного сиру, виготовленого із козиного молока
Authors: Рижкова, Т. М.
Keywords: кисломолочний сир;козине молоко;заквашувальна мікрофлора;заквашувальні сполуки
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Рижкова Т. М. Удосконалення технології виробництва кисломолочного сиру, виготовленого із козиного молока. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 319-326.
Abstract: Наведено аналіз показників якості кисломолочного сиру, виробленого із козиного молока за участю окремих видів заквашувальної мікрофлори, а також із складених із них комбінаційних сполук. Установлено, що високою якістю характеризувався кисломолочний сир, виготовлений з використанням комбінаційних заквашувальних сполук.
The analysis of indexes of quality of curd, made from goat's milk with participation the separate types of ferment micro flora is conducted in the article, and also from their petticoat combinations made from them. It is set that high quality is characterizing curd, made with the use of petticoat combinations.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6339
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_54.pdf211.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.