Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6346
Title: Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати воду
Authors: Колесник, А. О.
Колесник, Т. Л.
М’ячиков, О. В.
Keywords: м’ясні фарші;добавка із харчової кістки;напівфабрикат кістковий харчовий (НКХ);зв’язування вологи
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Колесник А. О., Колесник Т. Л., М’ячиков О. В. Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати воду. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 350-356.
Abstract: Досліджено водозв’язуючу здатність м’ясних фаршів, що містять добавку із харчової кістки у вигляді напівфабрикату кісткового харчового. Доведено сприяння напівфабрикату кісткового харчового зв’язуванню вологи в м’ясній системі.
Binding agent ability of water in chopped meat products with addition of food bone in the form of food bone half-finished product was investigated. The assistance of food bone half-finished product to fastening of moisture in the meat system was proved.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6346
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_59.pdf187.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.