Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 87
Issue Date | Title | Author(s) |
2010 | Аналіз програм, що використовуються для оцінки фінансового стану підприємства | Ставерська, Т.О.; Аскрітєнкова, О.Ю. |
2010 | Інформаційне забезпечення оперативного контролю в сільському господарстві: стан та напрями вдосконалення | Приступа, К.П. |
2010 | Сутність та значення фінансово-економічного контролю в умовах фінансової кризи | Бондаренко, Н.О.; Гаркуша, Н.М. |
2010 | Удосконалення методики оцінки фінансової стійкості на підставі аналізу оборотного капіталу | Сідорова, Т.О. |
2010 | Організація економічної роботи з аналізу реальних інвестицій підприємства | Кащена, Н.Б.; Цуканова, О.В. |
2010 | Перспективи розвитку ERP-систем на підприємствах харчування і ресторанного господарства | Сибірякова, І. Г.; Кочарова, Т. Р. |
2010 | Сучасний стан та проблеми автоматизації управління підприємствами ресторанного бізнесу та торгівлі | Чаговець, В. В.; Землянко, В. В. |
2010 | Застосування інформаційних технологій для аналізу організації праці на підприємствах харчування | Кір’яков, Ю. К.; Тімофєєва, О. М. |
2010 | Дослідження показників якості керамічних виробів | Колесник, Т. Л.; Іванова, А. А. |
2010 | Дослідження якісних характеристик скляної тари вітчизняних виробників | Головко, М. П.; Сорокіна, С. В.; Афанасьєва, В. А. |
2010 | Власні коливання циліндра із жорстким ядром | Синєкоп, М. С.; Пархоменко, Л. О. |
2010 | Про розстановку операторних коефіцієнтів ряду і узагальнену опуклість | Бойко, Н. В. |
2010 | Температурна залежність теплоємності води | Малафаєв, М. Т. |
2010 | Пошукові дослідження можливості використання перикарпу волоського горіха для виробництва напоїв | Тюрікова, І. С. |
2010 | Дослідження хімічного складу та біологічної цінності молочного напівфабрикату з використанням екстракту кореня солодки | Гніцевич, В. А.; Вольнова, Н. В. |
2010 | Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на залізодефіцитну анемію | Мазуренко, І. К. |
2010 | Дослідження якості продуктів методом функціонального аналізу властивостей | Колесник, Т. Л.; М’ячиков, О. В. |
2010 | Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методу | Дубініна, А. А.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А. |
2010 | Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізу | Дюкарева, Г. І.; Тихенко, О. Ю.; Білецька, Я. О. |
2010 | Дослідження гігроскопічних властивостей залізовмісних дієтичних добавок для визначення умов їх зберігання | Євлаш, В. В.; Акмен, В. О.; Дьяков, О. Г. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 87