Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6337
Title: Визначення вмісту оксалатів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах
Authors: Сирохман, І. В.
Овчиннікова, І. Ф.
Чернова, Н. А.
Keywords: оксалати;часник
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Сирохман І. В., Овчиннікова І. Ф., Чернова Н. А. Визначення вмісту оксалатів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 315-319.
Abstract: Розглянуто основні особливості надходження кальцію до організму людини та дію оксалатів на процес його засвоєння. Досліджено вміст оксалатів у різних сортах часнику.
The main properties of calcium admission into human body and oxalates effect on its digestion are considered. Consistence of oxalates in the different sorts of garlic are analysed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6337
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_53.pdf157.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.