Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6305
Title: Аналітичне дослідження процесу ультразвукового емульгування жировмісної сировини
Authors: Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Keywords: емульгування;ультразвукові хвилі;водно-жирові емульсії;жировмісна сировина
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Постнов Г. М., Червоний В. М. Аналітичне дослідження процесу ультразвукового емульгування жировмісної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 175-179.
Abstract: Проведено аналіз процесу емульгування за допомогою ультразвукових хвиль. Запропоновано спосіб комплексної обробки сировини та апарат для отримання водно-жирових емульсій за допомогою ультразвуку. Визначено, що чинниками, які впливають на процес, є частота ультразвукових хвиль і тривалість обробки.
The analysis of emulsification with ultrasonic waves. A method for complex processing of raw materials and apparatus for producing water-fat emulsions by ultrasound. Determined that the factors affecting the process are the frequency of ultrasonic waves and treatment time.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6305
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_30.pdf174.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.