Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6321
Title: | Технології удосконалення якості желейної продукції |
Authors: | Фощан, А. Л. Григоренко, А. М. |
Keywords: | кондитерські вироби;солодкі десерти;желейна продукція;напівфабрикати з желейною структурою |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Фощан А. Л., Григоренко А. М. Технології удосконалення якості желейної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 262-268. |
Abstract: | У широкому асортименті харчових продуктів значну частину
складають кондитерські вироби та солодкі десерти з желейною структурою.
Розглянуто питання використання комбінованих драглеутворювачів різної
природи для виробництва желейної продукції та напівфабрикатів з
поліпшеними структурно-механічними властивостями. Confectionery products and sweet desserts with jelly structure make a considerable part wide assortment of foodstuff. The use of the combined jelly agent systems for manufacture jelly production and half-finished products with improved structurally-mechanical properties is considered in the article. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6321 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_43.pdf | 177.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.