Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6321
Title: Технології удосконалення якості желейної продукції
Authors: Фощан, А. Л.
Григоренко, А. М.
Keywords: кондитерські вироби;солодкі десерти;желейна продукція;напівфабрикати з желейною структурою
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Фощан А. Л., Григоренко А. М. Технології удосконалення якості желейної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 262-268.
Abstract: У широкому асортименті харчових продуктів значну частину складають кондитерські вироби та солодкі десерти з желейною структурою. Розглянуто питання використання комбінованих драглеутворювачів різної природи для виробництва желейної продукції та напівфабрикатів з поліпшеними структурно-механічними властивостями.
Confectionery products and sweet desserts with jelly structure make a considerable part wide assortment of foodstuff. The use of the combined jelly agent systems for manufacture jelly production and half-finished products with improved structurally-mechanical properties is considered in the article.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6321
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_43.pdf177.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.