Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6331
Title: Технологічні аспекти засобів підготовки дріжджових напівфабрикатів до заморожування та випікання
Authors: Ільдірова, С. К.
Попова, С. Ю.
Keywords: заморожені напівфабрикати із дріжджового тіста;випікання;якість готових виробів;дріжджові напівфабрикати
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Ільдірова С. К., Попова С. Ю. Технологічні аспекти засобів підготовки дріжджових напівфабрикатів до заморожування та випікання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 299-303.
Abstract: Розглянуто перспективи виробництва заморожених напівфабрикатів із дріжджового тіста. Досліджено способи підготовки дріжджових напівфабрикатів до заморожування та випікання, їх вплив на якість готових виробів.
The question of prospect of production of freezing multifunction intermediates is in-process considered from a zymic test. The methods of preparation of zymic ready-to-cook foods are investigational to freezing and baking on quality of prepare wares.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6331
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_49.pdf175.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.