Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6316
Title: Наукові основи формування якості полідисперсних харчових систем за умов заморожування
Authors: Черевко, О. І.
Одарченко, А. М.
Keywords: полідисперсні харчові системи;заморожування;заморожена продукція;якість
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черевко О. І., Одарченко А. М. Наукові основи формування якості полідисперсних харчових систем за умов заморожування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 232-237.
Abstract: Розглянуто доповнення наукових основ формування якості полідисперсних харчових систем при заморожуванні. Маючи теоретичні уявлення та практичні розробки, з’являється можливість скласти своєрідний товарознавчий паспорт для асортименту замороженої продукції та окремих її видів.
Considered the complement of the scientific basis of formation of polydisperse quality food systems during freezing. With a theoretical conception and practical development, it is possible to make a kind of passport for merchandising assortment of frozen products and some of its species.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6316
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_38.pdf261 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.