Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6326
Title: Використання каротельки для виробництва кондитерських виробів з радіозахисними властивостями
Authors: Григоренко, О. М.
Keywords: натуральна біодобавка каротелька;печиво з додаванням каротельки;радіозахисні властивості;кондитерські вироби
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Григоренко О. М. Використання каротельки для виробництва кондитерських виробів з радіозахисними властивостями. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 289-294.
Abstract: Розглянуто якісні характеристики натуральної біодобавки каротельки та її вплив на організм людини. Розроблено рецептуру виробництва печива з додаванням каротельки та виявлено його радіозахисні властивості.
The qualitative characteristics of natural supplements karatelka and its influence on human organism are considered. Formulations Manufacturing biscuits with the addition karatelka are developed. The radioprotective properties of this biscuits are identified.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6326
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_47.pdf312.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.