Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6313
Title: | Комп’ютерний контроль потоків сировини і виробів м'ясопереробних підприємств |
Authors: | Ощипок, І. М. |
Keywords: | м’ясне виробництво;комп’ютерний контроль;вироби м’ясопереробних підприємств |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Ощипок І. М. Комп’ютерний контроль потоків сировини і виробів м'ясопереробних підприємств. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 212-217. |
Abstract: | Розглянуто організацію потокових ліній м’ясних виробництв із застосуванням комп’ютерного контролю з метою забезпечення гранично оптимальних експлуатаційних і економічних показників. In the article organization of production lines of meat productions is considered with the use of computer control with the purpose of providing maximumoptimum operating and economic indexes. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6313 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_35.pdf | 224.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.