Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6313
Title: Комп’ютерний контроль потоків сировини і виробів м'ясопереробних підприємств
Authors: Ощипок, І. М.
Keywords: м’ясне виробництво;комп’ютерний контроль;вироби м’ясопереробних підприємств
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Ощипок І. М. Комп’ютерний контроль потоків сировини і виробів м'ясопереробних підприємств. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 212-217.
Abstract: Розглянуто організацію потокових ліній м’ясних виробництв із застосуванням комп’ютерного контролю з метою забезпечення гранично оптимальних експлуатаційних і економічних показників.
In the article organization of production lines of meat productions is considered with the use of computer control with the purpose of providing maximumoptimum operating and economic indexes.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6313
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_35.pdf224.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.