Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 87
Issue Date | Title | Author(s) |
2010 | Аналіз сучасного ринку апаратів для пакування харчових продуктів | Афукова, Н. О.; Канцеляренко, А. М. |
2010 | Аналіз та перспектива підвищення енергоефективності проміжних тепло- та холодоносіїв з використанням вуглецевих нанотрубок | Потапов, В. О.; Шевченко, С. О. |
2010 | Застосування в розчині екстрагента поверхнево-активної речовини (ПАР) під час виробництва ронідази | Білонога, Ю. Л.; Драчук, У. Р. |
2010 | Експериментальні дослідження теплообміну в універсальному жарильному апараті з проміжним обігрівом | Потапов, В. О.; Петренко, О. В. |
2010 | Моделювання розподілу шумових полів у приміщеннях під час роботи обладнання | Заплетников, І. М.; Лавриненко, Н. М.; Дахов, О. Г. |
2010 | Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктів | Маяк, В. І.; Михайлов, В. М.; Загорулько, О. Є.; Гольцов, В. В. |
2010 | Кількісний показник енергоефективності сушарок та методи його підвищення під час сушіння у тепломасообмінних модулях з внутрішнім нагрівачем | Потапов, В. О.; Якушенко, Є. М. |
2010 | Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировини | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Постольнік, Д. В. |
2010 | Технологічні особливості електроконтактних методів обробки харчових продуктів | Черевко, О. І.; Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О. |
2010 | Обґрунтування складу рецептурних сумішей на основі ксантану для одержання капсульних продуктів | Рябець, О. Ю.; Іванов, С. В.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Зайцев, В. В. |
2010 | Технологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридів | Пивоваров, П. П.; Коваленко, А. А.; Михайлов, В. М.; Неклеса, О. П. |
2010 | Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних систем | Гринченко, О. О.; Пивоваров, П. П.; Погожих, М. І.; Янчева, М. О.; Абсалямов, Ю. Г. |
2010 | Підвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складу | Плотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П. |
2010 | Розробка технології індустріальних напівфабрикатів гарячих закусок на основі сиру твердого | Колеснікова, М. Б.; Юрченко, С. Л.; Бреславець, Т. В. |
2010 | Розробка технології пудингів з м’яса птиці | Большакова, В. А.; Скуріхіна, Л. А.; Камсуліна, Н. В. |
2010 | Огляд основних технологій виробництва реструктурованих продуктів на основі рослинної сировини | Пестіна, Г. О. |
2010 | Розробка суміші речовин, які мають кріопротекторну дію, для використання в технології заморожених м’ясних напівфабрикатів | Янчева, М. О.; Яковлева, Ю. В. |
2010 | Деструкція оклейстеризованого крохмалю під впливом механічної дії | Слободнюк, Р. Є.; Прасол, Д. Ю. |
2010 | Розробка рецептур нових плодоовочевих консервів на основі зернової квасолі білої | Баля, Л. В. |
2010 | Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Пахомська, О. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 87