Випуск 2 (12) : [87] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 87
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Аналіз сучасного ринку апаратів для пакування харчових продуктівАфукова, Н. О.; Канцеляренко, А. М.
2010Аналіз та перспектива підвищення енергоефективності проміжних тепло- та холодоносіїв з використанням вуглецевих нанотрубокПотапов, В. О.; Шевченко, С. О.
2010Застосування в розчині екстрагента поверхнево-активної речовини (ПАР) під час виробництва ронідазиБілонога, Ю. Л.; Драчук, У. Р.
2010Експериментальні дослідження теплообміну в універсальному жарильному апараті з проміжним обігрівомПотапов, В. О.; Петренко, О. В.
2010Моделювання розподілу шумових полів у приміщеннях під час роботи обладнанняЗаплетников, І. М.; Лавриненко, Н. М.; Дахов, О. Г.
2010Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктівМаяк, В. І.; Михайлов, В. М.; Загорулько, О. Є.; Гольцов, В. В.
2010Кількісний показник енергоефективності сушарок та методи його підвищення під час сушіння у тепломасообмінних модулях з внутрішнім нагрівачемПотапов, В. О.; Якушенко, Є. М.
2010Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Постольнік, Д. В.
2010Технологічні особливості електроконтактних методів обробки харчових продуктівЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.
2010Обґрунтування складу рецептурних сумішей на основі ксантану для одержання капсульних продуктівРябець, О. Ю.; Іванов, С. В.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Зайцев, В. В.
2010Технологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридівПивоваров, П. П.; Коваленко, А. А.; Михайлов, В. М.; Неклеса, О. П.
2010Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних системГринченко, О. О.; Пивоваров, П. П.; Погожих, М. І.; Янчева, М. О.; Абсалямов, Ю. Г.
2010Підвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складуПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П.
2010Розробка технології індустріальних напівфабрикатів гарячих закусок на основі сиру твердогоКолеснікова, М. Б.; Юрченко, С. Л.; Бреславець, Т. В.
2010Розробка технології пудингів з м’яса птиціБольшакова, В. А.; Скуріхіна, Л. А.; Камсуліна, Н. В.
2010Огляд основних технологій виробництва реструктурованих продуктів на основі рослинної сировиниПестіна, Г. О.
2010Розробка суміші речовин, які мають кріопротекторну дію, для використання в технології заморожених м’ясних напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Яковлева, Ю. В.
2010Деструкція оклейстеризованого крохмалю під впливом механічної діїСлободнюк, Р. Є.; Прасол, Д. Ю.
2010Розробка рецептур нових плодоовочевих консервів на основі зернової квасолі білоїБаля, Л. В.
2010Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваскиПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Пахомська, О. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 87