Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6322
Title: | Альтернативні джерела рослинного білка в комбінованих м’ясних виробах |
Authors: | Мартинюк, І. О. |
Keywords: | рослинні білкові продукти;комбіновані м’ясні вироби;джерела рослинного білка |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Мартинюк І. О. Альтернативні джерела рослинного білка в комбінованих м’ясних виробах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 269-274. |
Abstract: | Проведено оцінку якості рослинних білкових продуктів і встановлено
доцільність їх використання в технології комбінованих м’ясних виробів. The appraise of plant protein products is conducted and expedience of it’s using in technology of combine meet products is determined. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6322 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_44.pdf | 162.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.