Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6322
Title: Альтернативні джерела рослинного білка в комбінованих м’ясних виробах
Authors: Мартинюк, І. О.
Keywords: рослинні білкові продукти;комбіновані м’ясні вироби;джерела рослинного білка
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Мартинюк І. О. Альтернативні джерела рослинного білка в комбінованих м’ясних виробах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 269-274.
Abstract: Проведено оцінку якості рослинних білкових продуктів і встановлено доцільність їх використання в технології комбінованих м’ясних виробів.
The appraise of plant protein products is conducted and expedience of it’s using in technology of combine meet products is determined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6322
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_44.pdf162.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.