Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6318
Title: | Перспективні шляхи просування на ринок нового виду макаронних виробів, збагачених кальцієм |
Authors: | Головко, М. П. Чуйко, М. М. |
Keywords: | макаронні вироби;збагачення кальцієм;просування на ринок продукції;забезпечення потенційних споживачів |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Головко М. П., Чуйко М. М. Перспективні шляхи просування на ринок нового виду макаронних виробів, збагачених кальцієм. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 244-249. |
Abstract: | Розроблено пропозиції щодо ефективного виведення макаронних
виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію, на вітчизняний ринок,
позиціонування нового товару на ринку та інформаційного забезпечення
потенційних споживачів про нього. Наведено найбільш перспективні сегменти
та місця реалізації нових макаронних виробів. Suggestions are developed on the effective leadingout of macaronis wares, by bioorganic connections of calcium, to the domestic market, to positioning of new commodity at the market and informative providing of potential users about him. More perspective segments and places of realization of new macaronis wares are resulted. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6318 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_40.pdf | 176.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.