Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6319
Title: Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку
Authors: Погожих, М. І.
Одарченко, А. М.
Карбівнича, Т. В.
Гасай, Є. Л.
Keywords: буряк столовий;напівфабрикати овочевої суміші;теплова обробка;заморожування
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погожих М. І., Одарченко А. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є. Л. Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 249-256.
Abstract: Досліджено вплив теплової обробки та дії низьких температур на хімічний склад столового буряку як основного компонента замороженого напівфабрикату овочевої суміші для перших та других страв. Виявлено закономірності зміни основних компонентів хімічного складу продукту залежно від тривалості попередньої теплової обробки та температури заморожування.
The article is devoted to the investigation of influence of thermal treatment and low temperatures on the table-beet as the main component of frozen semi product of vegetable mixture for the first and second dishes. The association of the basic chemical components of the product on duration of preliminary thermal processing and freezing temperature are found out.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6319
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_41.pdf241 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.