Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 96
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2009 | Дослідження антиоксидантних властивостей водорості зостери | Дейниченко, Г. В.; Івашина, Л. Л.; Півень, О. М. |
2009 | Дослідження впливу харчових добавок на пористу структуру хлібобулочних виробів | Пивоваров, П. П.; Захаренко, В. О.; Кірьяков, Ю. К. |
2009 | Зміна білкових речовин екструдованих зернових продуктів у разі збагачення їх білковими добавками | Мардар, М. Р.; Валевська, Л. О. |
2009 | Современные проблемы качественного питания и получения экологически чистых продуктов животного происхождения | Буханов, В. Д.; Везенцев, А. И.; Науменко, Л. И.; Мячикова, Н. И. |
2009 | Концептуальне обґрунтування розробки способу сушіння пряно-смакових фітокультур | Труфкаті, Л. В.; Кобєлєва, С. М. |
2009 | Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних продуктах | Варанкіна, О. О.; Кричковська, Л. В. |
2009 | Дослідження якості молочного копреципітату з метою поліпшення якості клейковини тіста | Дюкарева, Г. І.; Акмен, В. О.; Бєлякова, Ю. М. |
2009 | Рецептура та проблеми контролю якості кулінарної продукції | Крайнюк, Л. М.; Касілова, Л. О.; Крутовий, Ж. А. |
2009 | Підвищення якості макаронних виробів | Діденко, О. В.; Балим, В. Ю.; Сесь, А. М.; Штих, С. В. |
2009 | Комплексна оцінка якості сметанних десертів | Гордієнко, В. В.; Сесь, А. М.; Прокудіна, В. Ю.; Михайлик, В. І. |
2009 | Oрганолептичний аналіз нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениці | Мардар, М. Р.; Кордзая, Н. Р. |
2009 | Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіру | Єфремов, Ю. І.; Одарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Карев, М. О. |
2009 | Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайна | Одарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Сесь, А. М.; Піддубний, В. В. |
2009 | Дослідження випікання прісного листкового тіста та взаємозв'язок вологості та теплопровідності готових виробів | Одарченко, М. С.; Андросов, В. Ю. |
2009 | Зберігання листкового та головчастого салату | Захаренко, В. О.; Іванова, А. А.; Толстік, Е. В. |
2009 | Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарства | Крайнюк, Л. М.; Касілова, Л. О.; Чорна, Н. В.; Набокова, А. М.; Станевич, М. Д. |
2009 | Основні принципи розробки методологічної основи проектування | Крайнюк, Л. М.; Касілова, Л. О.; Старчаєнко, О. Т.; Набокова, А. М.; Станевич, М. Д. |
2009 | Дослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберігання | Сорокіна, С. В.; Карпенко, З. П.; М’ячиков, О. В. |
2009 | Визначення вмісту йоду в паштетах, виготовлених з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну | Дюкарева, Г. І.; Головко, Т. М.; Серік, М. Л. |
2009 | Шляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробів | Камсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 96