Випуск 1 (9) : [96] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 96
Дата випускуНазваАвтор(и)
2009Дослідження антиоксидантних властивостей водорості зостериДейниченко, Г. В.; Івашина, Л. Л.; Півень, О. М.
2009Дослідження впливу харчових добавок на пористу структуру хлібобулочних виробівПивоваров, П. П.; Захаренко, В. О.; Кірьяков, Ю. К.
2009Зміна білкових речовин екструдованих зернових продуктів у разі збагачення їх білковими добавкамиМардар, М. Р.; Валевська, Л. О.
2009Современные проблемы качественного питания и получения экологически чистых продуктов животного происхожденияБуханов, В. Д.; Везенцев, А. И.; Науменко, Л. И.; Мячикова, Н. И.
2009Концептуальне обґрунтування розробки способу сушіння пряно-смакових фітокультурТруфкаті, Л. В.; Кобєлєва, С. М.
2009Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних продуктахВаранкіна, О. О.; Кричковська, Л. В.
2009Дослідження якості молочного копреципітату з метою поліпшення якості клейковини тістаДюкарева, Г. І.; Акмен, В. О.; Бєлякова, Ю. М.
2009Рецептура та проблеми контролю якості кулінарної продукціїКрайнюк, Л. М.; Касілова, Л. О.; Крутовий, Ж. А.
2009Підвищення якості макаронних виробівДіденко, О. В.; Балим, В. Ю.; Сесь, А. М.; Штих, С. В.
2009Комплексна оцінка якості сметанних десертівГордієнко, В. В.; Сесь, А. М.; Прокудіна, В. Ю.; Михайлик, В. І.
2009Oрганолептичний аналіз нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениціМардар, М. Р.; Кордзая, Н. Р.
2009Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіруЄфремов, Ю. І.; Одарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Карев, М. О.
2009Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайнаОдарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Сесь, А. М.; Піддубний, В. В.
2009Дослідження випікання прісного листкового тіста та взаємозв'язок вологості та теплопровідності готових виробівОдарченко, М. С.; Андросов, В. Ю.
2009Зберігання листкового та головчастого салатуЗахаренко, В. О.; Іванова, А. А.; Толстік, Е. В.
2009Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарстваКрайнюк, Л. М.; Касілова, Л. О.; Чорна, Н. В.; Набокова, А. М.; Станевич, М. Д.
2009Основні принципи розробки методологічної основи проектуванняКрайнюк, Л. М.; Касілова, Л. О.; Старчаєнко, О. Т.; Набокова, А. М.; Станевич, М. Д.
2009Дослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберіганняСорокіна, С. В.; Карпенко, З. П.; М’ячиков, О. В.
2009Визначення вмісту йоду в паштетах, виготовлених з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламінуДюкарева, Г. І.; Головко, Т. М.; Серік, М. Л.
2009Шляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробівКамсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 96