Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11024
Title: Рецептура та проблеми контролю якості кулінарної продукції
Authors: Крайнюк, Л. М.
Касілова, Л. О.
Крутовий, Ж. А.
Keywords: кулінарна продукція;рецептури;контроль якості;технологiчні параметри
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Крайнюк Л. М., Касілова Л. О., Крутовий Ж. А. Рецептура та проблеми контролю якості кулінарної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 445-452.
Abstract: У результаті виконаного дослідження доведено, що технологiчний параметр - маса виходу готової продукції (середнє очікуване значення), який традиційно міститься в рецептурі, носить орієнтовний характер і призначений тільки для внутрішньовиробничого застосування. Він не може використовуватись зовнішніми службами контролю при оцінці якості кулінарної продукції.
The conducted research proved that a technological parameter is a mass product output(average expected value) which is contained in any receipt and in tended to be used only for internal control. It can't be exploited by any external services of control while estimation the quality of culinary products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11024
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_71.pdf752.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.