Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11004
Title: Визначення вмісту йоду в паштетах, виготовлених з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну
Authors: Дюкарева, Г. І.
Головко, Т. М.
Серік, М. Л.
Keywords: напівфабрикат кістковий харчовий (НКХ);еламін;йод;паштети
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дюкарева Г. І., Головко Т. М., Серік М. Л. Визначення вмісту йоду в паштетах, виготовлених з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 361-368.
Abstract: Запропоновано нову технологію паштетів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію та йоду, шляхом використання напівфабрикату кісткового харчового (НКХ) та еламіну. Визначено динаміку вмісту йоду в паштетах під час їх приготування та зберігання. Запропоновано метод оцінки вмісту органічного та неорганічного йоду.
New technology of pates enriched with bioorganic compounds of calcium and iodine is offered, by the use of half-finished food bone product (HFBP) and elamin. Dynamics of maintenance of iodine in pates during their preparation and storage have been established. The method of estimation of maintenance of organic and inorganic iodine is offered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11004
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_60.pdf752.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.