Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11015
Title: Дослідження випікання прісного листкового тіста та взаємозв'язок вологості та теплопровідності готових виробів
Authors: Одарченко, М. С.
Андросов, В. Ю.
Keywords: випічка;теплопровідність готових виробів;листкове тісто
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Одарченко М. С., Андросов В. Ю. Дослідження випікання прісного листкового тіста та взаємозв'язок вологості та теплопровідності готових виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 395-403.
Abstract: На основі проведених досліджень було визначено оптимальний режим випічки із листкового тіста з урахуванням взаємозв'язку вологи та теплопровідності готових виробів.
Based on the investigations held, optimal regime for batch from puff-pastry was determined with the account of interrelationship between humidity and thermal conductivity of ready food products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11015
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_65.pdf876.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.