Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11015
Title: | Дослідження випікання прісного листкового тіста та взаємозв'язок вологості та теплопровідності готових виробів |
Authors: | Одарченко, М. С. Андросов, В. Ю. |
Keywords: | випічка;теплопровідність готових виробів;листкове тісто |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Одарченко М. С., Андросов В. Ю. Дослідження випікання прісного листкового тіста та взаємозв'язок вологості та теплопровідності готових виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 395-403. |
Abstract: | На основі проведених досліджень було визначено оптимальний режим випічки із листкового тіста з урахуванням взаємозв'язку вологи та теплопровідності готових виробів. Based on the investigations held, optimal regime for batch from puff-pastry was determined with the account of interrelationship between humidity and thermal conductivity of ready food products. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11015 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_65.pdf | 876.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.