Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11005
Title: | Дослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберігання |
Authors: | Сорокіна, С. В. Карпенко, З. П. М’ячиков, О. В. |
Keywords: | соняшникова олія;екстракт березових бруньок;зберігання;антиоксиданти |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Сорокіна С. В., Карпенко З. П., М’ячиков О. В. Дослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 368-374. |
Abstract: | Наведено результати досліджень щодо впливу нетрадиційної сировини, а саме - екстракту березових бруньок на якість соняшникової олії під час зберігання. Доведено доцільність використання екстракту березових бруньок як антиоксиданту соняшникової олії. The results of researches are resulted on influencing of untraditional raw material, namely extract of birch buds on qualities of sunflower-seed oil during storage. Expedience of the use of extract of birch buds is proved in qualities of antioxidant of sunflower-seed oil. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11005 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_61.pdf | 805.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.