Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11027
Title: Дослідження якості молочного копреципітату з метою поліпшення якості клейковини тіста
Authors: Дюкарева, Г. І.
Акмен, В. О.
Бєлякова, Ю. М.
Keywords: клейковина тіста;молочний копреципітат;молоко
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дюкарева Г. І., Акмен В. О., Бєлякова Ю. М. Дослідження якості молочного копреципітату з метою поліпшення якості клейковини тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 452-460.
Abstract: Розглянуто питання дослідження кількості та якості копреципітату, який використовується у вигляді добавки при замісі тіста для покращення структурно-механічних властивостей клейковини тіста. Дослідження проводились з метою визначення оптимальних режимів для виготовлення копреципітату, а також аналiзувались торговельні марки українських виробників молока.
The question of research of amount and quality of coprecipitate which is used as addition is considered, at the premix of test, for the improvement of struc turally-mechanical properties of gluten of test. Researches were conducted with the purpose of determination of the optimum modes for the receipt of coprecipitate. and also the trades marks of the Ukrainian producers of milk were analysed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11027
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_72.pdf889.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.