Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11019
Title: Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіру
Authors: Єфремов, Ю. І.
Одарченко, Д. М.
Одарченко, А. М.
Карев, М. О.
Keywords: охолодження;зефір;пектин;структуроутворення
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Єфремов Ю. І., Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Карев М. О. Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіру. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 411-418.
Abstract: Досліджено вибір прискореного процесу структуроутворення зефіру на агарі та пектині різними способами охолодження.
The article is devoted to the research of the choice of accelerated process of zephyr structure creation based on agar and pectin by various cooling methods.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11019
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_67.pdf767.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.