Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11010
Title: Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарства
Authors: Крайнюк, Л. М.
Касілова, Л. О.
Чорна, Н. В.
Набокова, А. М.
Станевич, М. Д.
Keywords: підприємства ресторанного господарства;кулінарна продукція;управління якістю проектів
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Крайнюк Л. М., Касілова Л. О., Чорна Н. В., Набокова А. М., Станевич М. Д. Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 382-387.
Abstract: Показано, що системний підхід до управління якістю проектами повинен будуватися на підставі зв'язку життєвого циклу підприємства ресторанного господарства з життєвим циклом кулінарної продукції.
It is rotined that approach of the systems to the quality management projects must be based on the basis of connections of life cycle of enterprise of restaurant economy with the life cycle of culinary products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11010
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_63.pdf581.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.