Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11006
Title: Основні принципи розробки методологічної основи проектування
Authors: Крайнюк, Л. М.
Касілова, Л. О.
Старчаєнко, О. Т.
Набокова, А. М.
Станевич, М. Д.
Keywords: проектування заготівельних підприємств;ресторанне господарство
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Крайнюк Л. М., Касілова Л. О., Старчаєнко О. Т., Набокова А. М., Станевич М. Д. Основні принципи розробки методологічної основи проектування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 375-381.
Abstract: Сформульовано основні принципи проектування заготівельних підприємств ресторанного господарства. Розроблено концептуальну модель проектування заготівельних підприємств. Розроблено модель методологічної основи проектування заготівельних підприємств, яка дозволяє реалізувати ідею інтеграції міждисциплінарних знань.
The basic principles of restaurant's storage enterprises progect has been formulated. The conceptual model of restaurant's storage enterprises was developed. The methodological basis model of storage enterprises wich allows to realize interdiscipline knowledges has been developed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11006
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_62.pdf539.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.