Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10889
Title: | Шляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробів |
Authors: | Камсуліна, Н. В. Ільдірова, С. К. |
Keywords: | пшеничні висівки;рибні посічені напівфабрикати;рибні фаршеві вироби;рецептурний склад |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К. Шляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 354-361. |
Abstract: | Розглянуто питання практичного використання пшеничних висівок у технологіях виробництва рибних посічених напівфабрикатів. The questions of the practical using of hydrocolloids are considered in technologies of the fish's chopped products. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10889 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_59.pdf | 834.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.