Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10889
Title: Шляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробів
Authors: Камсуліна, Н. В.
Ільдірова, С. К.
Keywords: пшеничні висівки;рибні посічені напівфабрикати;рибні фаршеві вироби;рецептурний склад
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К. Шляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 354-361.
Abstract: Розглянуто питання практичного використання пшеничних висівок у технологіях виробництва рибних посічених напівфабрикатів.
The questions of the practical using of hydrocolloids are considered in technologies of the fish's chopped products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10889
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_59.pdf834.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.