Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11022
Title: Комплексна оцінка якості сметанних десертів
Authors: Гордієнко, В. В.
Сесь, А. М.
Прокудіна, В. Ю.
Михайлик, В. І.
Keywords: сметанні десерти;кваліметрія;якість десертів
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гордієнко В. В., Сесь А. М., Прокудіна В. Ю., Михайлик В. І. Комплексна оцінка якості сметанних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 428-438.
Abstract: Розглянуто питання комплексної оцінки якості сметанних десертів за рахунок використання кваліметрії.
The question of complex evaluation of sour-cream deserts due to qualimetery application
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11022
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_69.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.