Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11022
Title: | Комплексна оцінка якості сметанних десертів |
Authors: | Гордієнко, В. В. Сесь, А. М. Прокудіна, В. Ю. Михайлик, В. І. |
Keywords: | сметанні десерти;кваліметрія;якість десертів |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Гордієнко В. В., Сесь А. М., Прокудіна В. Ю., Михайлик В. І. Комплексна оцінка якості сметанних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 428-438. |
Abstract: | Розглянуто питання комплексної оцінки якості сметанних десертів за рахунок використання кваліметрії. The question of complex evaluation of sour-cream deserts due to qualimetery application |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11022 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_69.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.