Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11012
Title: | Зберігання листкового та головчастого салату |
Authors: | Захаренко, В. О. Іванова, А. А. Толстік, Е. В. |
Keywords: | зберігання;листковий салат;головчастий салат;полімерні плівки |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Захаренко В. О., Іванова А. А., Толстік Е. В. Зберігання листкового та головчастого салату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 388-395. |
Abstract: | Досліджено вплив полімерних плівок та терміни зберігання листкового та головчастого салату різних сортів: Чудесного, Першотравневого та Московського парникового. Показано, що Чудесний та Першотравневий краще зберігаються під вакуумом при температурі від 0 до 1ºС. Салат Московський краще зберігається в герметизованому поліетиленовому пакуванні. The effect of polymeric films on the storage life of leafy and crisp-head lettuce of different kinds: Chudesniy, Pervomaiskiy and Moskovskiy hothouse is being surveyed. It is shown that Chudesniy and Pervomaiskiy are better stored in vacuum at temperature from 0° to 1°. Moskovskiy lettuce is better stored in sealed polyethylene bags. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11012 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_64.pdf | 1.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.