Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11012
Title: Зберігання листкового та головчастого салату
Authors: Захаренко, В. О.
Іванова, А. А.
Толстік, Е. В.
Keywords: зберігання;листковий салат;головчастий салат;полімерні плівки
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Захаренко В. О., Іванова А. А., Толстік Е. В. Зберігання листкового та головчастого салату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 388-395.
Abstract: Досліджено вплив полімерних плівок та терміни зберігання листкового та головчастого салату різних сортів: Чудесного, Першотравневого та Московського парникового. Показано, що Чудесний та Першотравневий краще зберігаються під вакуумом при температурі від 0 до 1ºС. Салат Московський краще зберігається в герметизованому поліетиленовому пакуванні.
The effect of polymeric films on the storage life of leafy and crisp-head lettuce of different kinds: Chudesniy, Pervomaiskiy and Moskovskiy hothouse is being surveyed. It is shown that Chudesniy and Pervomaiskiy are better stored in vacuum at temperature from 0° to 1°. Moskovskiy lettuce is better stored in sealed polyethylene bags.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11012
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_64.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.