Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11055
Title: | Дослідження антиоксидантних властивостей водорості зостери |
Authors: | Дейниченко, Г. В. Івашина, Л. Л. Півень, О. М. |
Keywords: | водорость зостера;антиоксидантні властивості;екстракти з водорості |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дейниченко Г. В., Івашина Л. Л., Півень О. М. Дослідження антиоксидантних властивостей водорості зостери. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 492-500. |
Abstract: | Проаналізовано ефективнiсть iнгiбiморiв окиснення, що містяться у водорості зостері, методом перевірки їхньої антиокиснювальної активності на модельнiй системі, а саме: вивчено вплив 5 екстрактів з водорості зостери Ha швидкість окиснення кумолу та визначено ефективні константи швидкості реакції між інгібітором та пероксидним радикалом. The given article is devoted to the analysis of effectiveness of oxidation in hibitors that are in grassweed, to the method of checking of their antioxidation ac tivity on the modelling system and namely the influence of five grassweed extracts on the speed of oxidation of i-propylbenzene is studied and the effective constants of speed of reaction between an inhibitor and a peroxide radical are defined. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11055 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_78.pdf | 760.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.